TW
0

Los Planetas, en un format especial, serà el grup encarregat d’obrir el Cranc Illa de Menorca Festival. Ho farà en un escenari també especial com és el Teatre Principal de Maó, el 12 d’agost, com a preludi de l’esdeveniment que tindrà lloc del 2 al 4 de setembre.

Aquest concert, que servirà de presentació de l’edició d’enguany del festival, arriba amb un format diferent de l’habitual. I és que Los Planetas, una de les formacions essencials per entendre l’evolució del pop a Espanya les darreres tres dècades, arrbarà a Menorca en format reduït, amb Jota i Florent, acompanyats al piano per David Montañés.

El ‘Principal’ acollirà una vetllada en la qual es repassarà el brillant repertori de Los Planetas, recreant el millor del cançoner del pop espanyol dels darrers trenta anys.

Des del festival titllen aquesta cita com el «pròleg mai somiat per a la pròxima edició del Cranc», encara més, pel fet de poder-se celebrar a l’escenari maonès.

Més sorpreses

Del cartell s’han presentat ja diversos grups i artistes participants, però no tots. «Pròximament es revelaran encara algunes incorporacions més, destinades a convertir el Cranc en la sensació de la temporada».

En aquests moments ja es coneixen noms com els de Joe Crepúsculo, Novedades Carminha, Derby Motoreta’s Burrito Kachimba, Javier Mena, Bronquio, Ortiga, Dani, Sofía i Rocío Saiz.

Cal recordar que el festival es celebrarà al Claustre del Carme i que, a més de les actuacions musicals, hi haurà les jornades professionals del Cranc Pro, o les activitats paral·leles, com ara el Cranc Market, vinculat a l’artesania local, o el Cranc Kids, amb una programació destinada als més petits.