Èxit de públic del Teatre de Butxaca de Ciutadella

Unes 3.000 persones assisteixen a aquest cicle amb vuit obres

|

Valorar:
A Can Sintes i al carrer des Seminari, 26. Van ser dos dels escenaris que han acollit aquesta edició del Teatre de Butxaca

A Can Sintes i al carrer des Seminari, 26. Van ser dos dels escenaris que han acollit aquesta edició del Teatre de Butxaca

Josep Bagur

Unes tres mil persones hauran passat pel festival de Teatre de Butxaca celebrat aquest cap de setmana a Ciutadella, el qual ha inclòs fins a vuit muntatges teatrals en petit format, en sis escenaris diferents del centre antic de la ciutat. Un esdeveniment que es celebrava per novena vegada i que el públic no ha volgut desaprofitar després del parèntesi obligat de l’any passat.

Abans que comencessin les sessions nocturnes d’ahir només quedaven algunes entrades per    vendre, de les 3.100 que en total s’havien posat a la venda per als espectacles de divendres vespre, dissabte matí per al públic infantil, i de nou a la nit per a adults.

Les associacions de Vesins Ciutadella Vella i comercial de Ciutadella Antiga feien ahir un bon balanç d’una edició que ha comptat amb tres propostes mallorquines i tres de catalanes, que han ofert obres marcades sobretot per l’humor, i que s’han representat en diferents patis particulars. Així, «Romeu i Julieta 2.0» es va representar a cal Bisbe; «Lucifer (667)», amb Josep Mercadal, a Jazzbah; «Helena la balena» al carrer Sant Jeroni; «Missatge Terra-Lluna» a Can Saura; «S’ha acabat es bròquil» al carrer Seminari; i «Zoides», on participava Lluís Marquès, al pati de Can Sintas.    Igualment, per al públic infantil es van representar «El Gran Cassanyes i Marie» al carrer Sant Joan; i «El castellet» a Can Saura.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

pantomima7
Hace 4 días

Felicitar a la organización por lo bien que se ha hecho todo. Gracias a todos los chavales que ayudan en la organización. Y felicitar por la buena selección de obras, en líneas generales el nivel del festival ha sido sobresaliente. Y gracias a esos particulares que brindan esos patios, siempre misteriosos, del centro de Ciutadella. Merci a tothom.

Valoración:15menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1