La Banda de Música de Ciutadella va interpretar un repertori simfònic, amb obres dels compositors De Meij, Navarro, Appermont, Brubaker i De Haan, entre altres.  | Manolo Barro

TW
0

La Banda de Música de Ciutadella, dirigida per Joan Mesquida, va interpretar ahir el segon concert de Nadal a la Sala Multifuncional del Canal Salat. En aquesta ocasió, la formació musical ciutadellenca s’ha decantat per un repertori eminentment simfònic.

«Nadal simfònic» ha estat la felicitació nadalenca que la Banda de Música de Ciutadella ha volgut oferir al seu públic en dos concerts amb notes plenes de sentiment i amb música ben viva i sentida. Així, els assistents van poder assaborir les peces dels compositors Johan de Meij, Óscar Navarro, Bert Appermont, Jerry Brubaker i Jacob de Haan, entre altres

A més, la formació musical dirigida per Joan Mesquida va comptar amb la col·laboració dels solistes locals Héctor García (trombó) i Vicent Salvador (oboè).

Els dos concerts celebrats a la Sala Multifuncional Canal Salat han hagut d’ajustar-se a les exigències sanitàries a causa de la pandèmia de la covid-19, el que h estat possible pel fet de comptar amb un escenari més gran, la reducció fins a 60 músics de la banda i també    la limitació de l’aforament.