Ses Bísties de Mongofre

TW
1

El Festival Maquetes, nascut en temps de pandèmia amb l’objectiu de finançar programes de ràdio cultural Ràdio Far i donar visibilitat a grups musicals de l’Illa, tanca l’any amb un concert a càrrec de les bandes Verlaat i Ses Bísties de Mongofre. El festival tindrà lloc demà dijous a les 21 hores a la sala multifuncional des Mercadal.   

Es tracta de dues bandes emergents i constants en l’escena musical de Menorca. Per una banda, Ses Bísties de Mongofre, grup encapçalat pel músic Borja Olives, obrirà el concert amb les seves lletres reivindicatives. Tot seguit serà el torn de Verlaat, el grup que s’ha estrenat als escenaris de Barcelona en el marc de festivals de la talla de Cruïlla XXS aquest 2021.

L’organització havia previst un concert per a l’estiu al recinte firal des Mercadal amb sis bandes menorquines que va haver d’anul·lar a causa del virus. Tot i així, l’essència d’aquell festival resisteix i el públic podrà gaudir d’un espectacle en un format reduït.

Cal recordar que el primer festival va permetre recuperar grups que ja no estan en actiu com va ocórrer amb Fil de Ferro, Darkness i Somnis Blaus.