L’anterior empresa concessionària va renunciar a la gestió el 2020.

TW
3

Projecció de cinema comercial, però també una proposta cultural complementària. Aquests són els usos que l’Ajuntament de Ciutadella vol donar a les sales de cinema del Canal Salat, segons es desprèn de la convocatòria per a la seva adjudicació.

L’Ajuntament de Ciutadella ha tret a concurs la licitació per a la concessió administrativa de les dues sales de cinema i del bar del complex cultural del Canal Salat. És una iniciativa que té com a objectiu reobrir les úniques sales de projecció existents a la ciutat, i que estan tancades des del setembre del 2020. En aquella data, en plena pandèmia, l’empresa que gestionava l’espai va fer efectiva a la renúncia a la gestió dels cinemes, amb la qual cosa van haver de tancar les seves portes.

Ara, i per tal d’engegar de nou el servei i recuperar una oferta cultural i d'oci important al municipi, la regidoria de Cultura ha iniciat el procés per a l’adjudicació de les sales.

El cànon de licitació mínim sobre el qual les empreses han de fer les seves ofertes és de 8.000 euros anuals. La concessió serà per a sis anys, amb la possibilitat de fer dues pròrrogues més d'un any cadascuna.

Cal destacar, també, que l'oferta de les empreses interessades haurà de contemplar, a més de la projecció de cinema comercial, una proposta d'oferta cultural complementària, tant l'associada i relacionada amb el món del cinema, com contemplant altres usos culturals i de lleure adients a l'espai.