Miquel Mariano va organitzar una banda domèstica per tocar ‘La Bamba’. | R.M.

TW
0

Aquest diumenge (19 hores), el teatre de l’Orfeó Maonès acollirà el Festival de Retrobada, un esdeveniment que reunirà sobre l’escenari un bon nombre d’artistes, que faran el seu particular tribut a la música de la pandèmia.

I és que la covid restarà per sempre en els llibres d’història, com un d’aquells capítols en què el món, literalment, es va aturar. Silenci, paràlisi, que derivà en una angoixa col·lectiva, tacada per la solitud de moltes persones. Fou en aquest context que la música va esdevenir una finestra oberta a l’esperança, cantant i tocant instruments, en família o compartint el fet musical des del balcó o per internet.

Tot açò que va dur el confinament és el que recorden aquest grup d’artistes, que diumenge pujaran a l’escenari de l’Orfeó, per fer un homenatge a la música que va acompanyar i que va alleugerir les llargues jornades de silenci als carrers.

Els protagonistes d’aquest Festival de Retrobada són els integrants del Cor d’Adults de l’Orfeó Maonès, David des Cau, Miquel Camps, Miquel Mariano, Nito Xuquí & Balearic Guitar Foundation, Pili Lucena & Boys i Sa Vessa Mos Canta.

Els encarregats de conduir l’espectacle seran Pili Lucena i Ramón Martil. Les entrades es poden adquirir de forma anticipada (de dilluns a divendres, de 17 a 20 hores) a un preu de 8 euros per als socis, i de 10 euros per al públic en general. A taquilla costaran 10 (socis) i 12 euros (no socis).