Bagur, al centre, amb la resta de membres de la Movida Band.

TW
0

Els grans èxits de Bon Jovi i els millors temes de la Movida Madrileña sonaran amb força, aquest divendrres i dissabte as Mercadal, gràcies a la doble proposta que impulsen Ara Va De Bo Espectacles i Joan Bagur.

La primera cita serà aquest divendres mateix, a partir de les 22.30 hores al Bar Saboy. Allà hi seran els integrants de Keep the Faith, el tribut mallorquí que torna a Menorca per recordar els hits de la banda de New Jersey.

La banda està formada per David San Blas (veu), Pablo Martí (baix), Cristian Ibarra (bateria) i els mítics Dani Magaña (guitarra) i Pedro González (teclats).

Música dels 80 i 90

Dissabte agafarà el relleu la Movida Band, el grup que lidera Joan Bagur i que repassa la música imprescindible de la nit madrileña. En aquest cas, el concert tindrà lloc a la Sala Multifuncional, a les 19 hores, i no faltaran temes com «Bienvenidos», de Miguel Ríos, «A quién le importa» o «Ni tú ni nadie» d’Alaska, «Veneno en la piel» de Radio Futura, «Sufre mamón», «Venecia» o «Voy a pasármelo bien» d’Hombres G o, de La Frontera, «El límite».

Loquillo i el seu «Cadillac solitario», Duncan Dhu i les «Cien gaviotas» i «En algún lugar» son altres artistes i títols que es recordaran durant la vetllada, així com també Héroes del Silencio, del que ben segur sonarà qualque cançó ben coneguda.

Integren la Movida Band el vocalista ciutadellenc Joan Bagur, el bateria Cristian Ibarra, els guitarristes Matías Tortella i Víctor Vidal, el baix de David Trillo i els teclats de Pedro González. La sonorització va a càrrec d’EduSound. Les entrades es poden adquirir anticipadament per 12 euros a Codetickets i al Bar Biosfera (Maó) i a Can Bep Sa Plaça (Es Mercadal).