Sembla que, per fi, comença el compte enrere per a la reobertura

TW
1

L’horitzó es comença a clarificar als Cinemes del Canal Salat de Ciutadella, on hi tornarà a haver projeccions cinematogràfiques pròximament. El motiu és que tres empreses han presentat les seves ofertes, per a obtenir la concessió de la gestió i l’explotació de les sales d’exhibició.

El procés de licitació que impulsa l’Ajuntament de Ciutadella va tancar dimarts el període per a la presentació de propostes, i són tres les alternatives que s’han rebut. Ara, des de la regidoria de Cultura esperen que la mesa de contractació es pugui reunir la pròxima setmana per valorar les ofertes i determinar si cal sol·licitar informació addicional als licitants. «La idea és accelerar al màxim el procés», apuntava aquest divendres el regidor Andreu Cardona.

El preu de sortida per adjudicar l’explotació, tant de les sales de cinema, com del bar amb terrassa annexa, és de 64.000 euros per un període de sis anys.

L’empresa que resulti guanyadora del concurs gestionarà les instal·lacions, amb la maquinària que l’Ajuntament va adquirir a l’administrador concursal. Precisament, en aquesta compra es va descomptar el valor d’un dels dos projectors, que estava espatllat. És així que el nou gestor haurà d’instal·lar un nou aparell, el qual, segons les condicions del concurs, s’endurà quan acabi la concessió.