El grup menorquí Suc i Sopes presentaràel seu disc «Mai me pens».

TW
0

Una desena d’espectacles diversos configuren la programació del Teatre des Born per al mes d’abril. Entre les cites destaquen propostes de música juvenil, la celebració del Dia Internacional de la Dansa o la col·laboració amb el Menorca Jazz.

Dia 1, la companyia menorquina La Resistencia obrirà el mes presentant el seu nou espectacle, «Carrer de sa Comèdia», i l’endemà, dissabte, la productora local de Nan Ventura oferirà un concert amb clàssics de la lírica, l’òpera i la sarsuela amb Cristina Álvarez (soprano), Siscu Riudavets (baríton) i Óscar Amieva (piano).

Dia 3, el director mallorquí Toni Gomila descobrirà les particularitats d’un barri manacorí amb l’obra «Aquell carrer», i el dissabte següent, dia 9, Engruna Teatre farà «Sopa de pedres», un espectacle de titelles. El diumenge 10, l’escenari es posarà en clau musical per rebre el reggae d’Adala, company inseparable de Rudymentari que presentarà «Klima», el seu nou àlbum amb el qual recorrerà a Catalunya, València i les Balears.

Dia 11, la música de Suc i Sopes, amb el seu primer disc de llarga durada, titulat «Mai me pens», donarà pas a tres concerts que es faran amb la col·laboració del Festival Internacional de Jazz de Menorca. La Sant Andreu Jazz Band actuarà els dies 16 i 17, i el saxofonista americà Kenny Garrett ho farà dia 23 presentant «Sounds of the ancestors». En darrer lloc, l’1 de maig, as Born es celebrarà el Dia de la Dansa amb «Kórps», de Miquel Barcelona, una proposta escènica multidisciplinària que utilitza la dansa contemporània com a eix expressiu, tot dialogant amb la música electrònica, la veu, la llum i la teatralitat. Una proposta que inclou una col·laboració musical amb la cantautora menorquina Anna Ferrer.