TW
0

L’Ajuntament de Sant Lluís posa en marxa un concurs de talents sota el nom «Idò Talent Show». Aquesta iniciativa, impulsada des de les assemblees d’infància i joventut del municipi, té com a objectiu mostrar les habilitats dels infants i joves de Menorca, fins als 18 anys, i oferir-los un espai per a visibilitzar les seves capacitats.

El concurs, que s’estructura en dues fases, està obert a la participació de persones d’entre 5 i 18 anys residents a tot Menorca. S’hi poden presentar totes aquelles persones que vulguin, sigui de forma individual o en grups amb un màxim de 10 integrants. Les disciplines artístiques del concurs són música, teatre-performance, dansa, màgia, robòtica o titelles, tot i que s’admetran també propostes que no s’incloguin en aquestes disciplines sempre que es consideri que tenen valor artístic.

El concurs es divideix en dues fases. En la primera, totes les persones o grups que vulguin participar han d’enviar un vídeo amb la seva actuació al correu cultura@ajsantlluis.org abans del 18 d’abril de 2022. Una vegada rebudes totes les propostes, un jurat decidirà els finalistes d’entre tots els participants que passaran a la segona fase del concurs, que es materialitzarà en una gran final, que tindrà lloc el 30 d’abril de 2022 a les 18 hores.

A la final, el públic assistent i un jurat emetran les seves votacions, i finalment s’escolliran les propostes guanyadores. Hi ha diversos premis: Per a la persona o grup finalista i els semifinalistes el premi serà una gran actuació a les festes de Sant Lluís; i per a la persona o grup guanyador de la final, el premi consisteix en l’edició d’un videobook i la publicació d’una entrevista a diverses xarxes.