‘Sopa de pedres’, un espectacle de titelles que parla de guerres.

TW
0

Des de dissabte i fins dimarts, el Teatre des Born acollirà quatre espectacles consecutius. Dos d’ells, dirigits principalment a un públic més jove i familiar. Els altres dos, per clamar contra la guerra a Ucraïna.

L’inici de la Setmana Santa arriba a l’escenari ciutadellenc amb una intensa programació. L’encetarà dissabte, a les 19 hores, la companyia Engruna Teatre amb «Sopa de pedres», un xou de titelles protagonitzat per Alma, una filleta que ha de fugir del seu país quan veu que, en lloc de volar-hi estels, ho fan avions.

La següent cita serà diumenge, a les 20.30 hores, amb el retorn als escenaris d’Adala. Ho farà amb un directe potent, carregat de poesia i experimentació, i presentant «[klima]», el seu primer àlbum de llarga durada.

El grup ciutadellenc Suc i Sopes presentarà igualment el seu primer disc, «Mai me pens». Serà el dilluns 11, a les 20.30 hores. S'estrenen amb un nou directe, amb un repertori propi i un espectacle ple de sorpreses. Comencen una nova etapa deixant enrere les versions i donant una nova dimensió al que va néixer com un grup d’amics.

Per acabar, dimarts, a les 20.30 hores, hi haurà el «Concert per Ucraïna», que han organitzat els professors de l’Escola Municipal de Música i Arts Escèniques de Ciutadella, per col·laborar en la causa ucraïnesa. La recaptació es destinarà íntegrament a cobrir necessitats dels refugiats.

‘Sopa de pedres’, un espectacle de titelles que parla de guerres.