Presentació. L’espectacle «Fuego salvaje», que va ser presentat per Joana Torres, Conxa Juanola, Alfons Alférez i Wilbur, tindrà lloc aquest dissabte a les 19 hores, al Teatre Principal de Maó, està organitzat per Rotary Club Mahón-Mô i és a benefici d’Aspanob. | Rotary Club

TW
0

El Teatre Principal de Maó acollirà aquest dissabte, a les 19 hores, l’espectacle d’humor «Fuego salvaje», organitzat per Rotary Club Mahón-Mô a benefici de l’Associació de pares de fillets amb càncer. Aquest show humorístic també compta amb la col·laboració d’Apalliser i Piscines CM.

L’espectacle «Fuego salvaje» està interpretat per l’actor i acròbata Wilbur, que convida l’espectador a «mirar-se al mirall i acceptar que no s’és tan guapo, ni tan magre, ni tan gras, ni tan intel·ligent, ni tampoc tan normal».

L’espectacle d’humor va ser presentat el divendres per la presidenta d’Aspanob, Joana Torres, la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Maó, Conxa Juanola, el president de Rotary Club Mahón-Mô, Alfons Alférez, i el mateix protagonista de l’espectacle, Wilbur.

«Fuego salvaje» és un espectacle «brutalment tendre», com s’assegura al cartell que anuncia la sessió humorística que pretén cridar la solidaritat per una bona causa.