Els espectacles, de petit format, van atreure força públic en la primera edició. | ARCHIVO

TW
2

Després de la gran acollida que va tenir l’any passat, els dies 21 i 22 de maig, Es Pla de Sant Joan de Ciutadella es tornarà a omplir d’activitat lúdica i cultural, de la mà del Festival Amalgama Kids. Serà, amb una segona edició que creix quant a nombre d’espectacles i d’espais, i que tindrà els animals com a temàtica general.

El que va sorgir com una iniciativa per a premiar l’esforç titànic dels més petits durant la pandèmia i el confinament, ha agafat consistència i ha animat l’associació Junts as Pla a organitzar-ne una versió ampliada per al penúltim cap de setmana de maig.

Avancen des de l’entitat que el festival inclourà petits espectacles de teatre, circ, música o literatura, a més d’una sèrie de tallers gràcies a la implicació d’un bon nombre d’entitats. «Creixem en nombre d’espectacles i també d’activitats», apuntava ahir Macià Coll. «L’any passat vam comptar amb artistes locals, i enguany també en duim de fora», i els tallers aniran a càrrec de Sa Cooperativa del Camp, el Museu Municipal, el Centre d’Art, el GOB, Líthica o els Amics de laMar, entre molts altres. Tot, en més espais que l’any passat, ja que «s’incorporen més horts», fins a una dotzena, i Es Pla mateix serà escenari de diferents propostes, amb demostracions variades i instal·lacions lúdiques.