L’Hotel Rural Son Granot està situat a la carretera des Castell a Sant Felip.

TW
0

L’Hotel Rural Son Granot, des Castell, acollirà els pròxims dies 21 i 22 de maig el I Pastisset Fest,    un festival diürn que aglutina música folk, gastronomia i cultura menorquina. Participaran Los Hermanos Cubero, Tulsa, Júlia Colom, el grup folklòric Es Rebost i el grup Es Bastió de s’Illa.

El dia 21 hi haurà tres concerts amb una durada de 10 hores, per a un aforament fins a 300 persones. A la ‘zona escenari’, que tindrà dues vies d’accés per evitar la congestió, actuaran Los Hermanos Cubero, dos germans de Guadalajara que són la renovació i la revisió del folk popular de la península i es caracteritzen per respectar els ritmes i les mètriques tradicionals com les seguidillas, paloteos, ruedas, fandangos o jotas, aportant sempre una visió contemporània; Tulsa, cantant d’Irún, que barreja folk, rock, country i pop, i que va estar nominada als Grammy Latino com a artista revelació; i la cantant mallorquina Júlia Colom, amb un estil que es mou entre la música popular, la tradició mallorquina, el bolero americà, el jazz i la cançó mediterrània.

Gastronomia

Per altra banda, els dos dies, de 10 a 20 hores, a la ‘zona market’, amb un aforament per a 100 persones, hi haurà un mercat amb productes de l’Illa, espais per menjar i beure i, a més, activitats relacionades amb la cultura popular menorquina, com són una exhibició de tir amb fona, ball folklòric amb el grup Es Rebost, cançò tradicional amb Es Bastió de s’Illa, venda d’artesania i activitats infantils, entre altres.

L’entrada tindrà un preu de 35 euros i permetrà l’accés als dos dies de festival per gaudir dels diferents concerts programats, el mercat d’artesania, la gastronomia i les activitats pensades per als més petits. A més, amb l’entrada s’obtindran 5 euros per consumir a qualsevol paradeta o producte de la ‘zona market’ (artesania, menjar, beguda).