Ahir va tenir lloc la presentació del projecte cultural.    | Gemma Andreu

TW
1

L’Ajuntament de Maó organitza la segona edició del projecte «Vius al barri!» que pretén    promoure l’ús dels espais públics situats fora del centre de la ciutat, a més de fomentar l’activitat dels artistes locals. Aquesta nova edició compta amb l’organització de cinc activitats en cinc espais diferents que es celebraran els dissabtes del 7 de maig al 4 de juny, a partir de les 18 hores.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Maó ha impulsar la segona edició de «Vius al barri!» davant la bona acollida que va tenir l’experiència inaugurada l’any passat, amb l’organització del col·lectiu Artsenlaire i Tararó, amb tota una sèrie de propostes escèniques i actes musicals a la plaça Eivissa, Tanques del Carme (al pati de l’escola Antoni Juan), Camí d’en Barrotes (al pati del local de l’associació de vesins), Andrea Doria i Molí des Pla (a la zona esportiva del carrer Borja Moll) i Camí de ses Vinyes (al pati del local de l’associació de vesins).

La primera jornada serà dia 7 de maig a la plaça Eivissa amb la proposta escènica dels Joves Orfeó Maonès i l’actuació musical de Lara Pons, a la que seguiran Na Xinxeta i en Tico, i Black Holes (Tanques del Carme, dia 14 de maig), Dani Morlà y sus Amigos, i Martín Meléndez i Caléndula (Camí d’en Barrotes, dia 21 de maig), Cia to Be. Feliz no Cumpleaños i La Ichi Flamenco (Andrea Doria i Molí des Pla, dia 28 de maig), i Contes de l’Arpa, i Pepe Gener i Two Moon (Camí de ses Vinyes, di 4 de juny).