Els gratacels són sinònim de la magnificència als Emirats Àrabs.

TW
0

«Ha estat una experiència increïble», admet el saxofonista menorquí Marc Bosch. Ho diu just uns dies després d’haver aterrat a l’Illa, havent completat l’objectiu de rodar el seu pròxim videoclip per terres italianes i dels Emirats Àrabs. Un treball que espera poder publicar entre finals de maig i principis de juny, i en el qual es conjugaran imatges de Menorca amb altres de ciutats com Roma, Milà o Dubai.

El periple, que s’ha dividit en dues parts, ha estat diferent del previst inicialment, per una sèrie de canvis en les rutes d’algunes aerolínies. Així, el videoclip no inclourà imatges de llocs com Tirana o Catània i, en canvi, n’incorporarà de Florència i Milà.

El cap de setmana del 16 i el 17 d’abril, el músic, juntament amb Marc Pons (càmera), Gemma Canela i Juan Aragón (editors), i el protagonista del vídeo Nasi Pons, van fer un viatge exprés per Itàlia. Van partir de l’Illa cap a Barcelona, per volar fins a Milà. «Allà vam fer unes gravacions» abans d’iniciar trajecte per carretera fins a Florència. «Van ser tres hores de cotxe, de nit, i després en vam fer tres més fins a Roma». I en cada aturada anaren enregistrant diferents escenes, amb el saxofonista actuant davant d’escenaris tan especials com el Duomo, la catedral de Milà.

«El viatge a Itàlia ha estat una petita bogeria, viatjant de matinada, amb molta il·lusió i una motivació molt grossa». A més, l’experiència ha estat molt gratificant. «Cada ciutat ens va sorprendre més, sobretot Roma, per la gran quantitat de monuments que hi ha».

Segona etapa

Sense temps de desfer l’equipatge, l’endemà mateix de tornar de Roma, el músic i Marc Pons iniciaren la segona etapa viatjant de Barcelona als Emirats Àrabs. Allà hi van fer fins dissabte, visitant Abu Dhabi i Dubai. La primera, «una ciutat que impressiona, que ha crescut moltíssim en només vint anys i on tot és en gran». La segona, un skyline nodrit d’infinitat de «gratacels i platges, a quaranta minuts del desert», on «vam poder fer excursions amb camell, amb motos o 4x4» i on no van faltar les anècdotes.

«El viatge ha estat espectacular, ens ha permès conèixer altres models de vida, costums i menjars diferents». En definitiva, afirma Bosch, «tot un aprenentatge de vida» que segur que, de qualque manera, es veurà expressat en les imatges que configuraran el nou videoclip del saxofonista.