El grup va comptar amb nombroses col·laboracions; a més de Silve Soler, que els acompanya habitualment, van pujar a l’escenari Joan Arguimbau (guitarres), Pau Cardona (violoncel), Josep Mascaró i Ester Pons (violins), Andreu Cardona Viola, Guillem Pons (bateria), Toni Genestar (teclats) i Caye Bagur i Josep Lluch (percussió). Siscu Faner va sonar el tambor i el fabiol a «Sant Joan». | S.R.

TW
0

Emoció màxima la que es va viure a Ciutadella, en el concert que van oferir dissabte els Sis de Ponent. Va ser en un Teatre des Born ple fins a la bandera, per al qual s’havia penjat el cartell d’«entrades esgotades». Ahir vespre, la banda va fer el segon concert, en aquest cas, a l’Orfeó Maonès.

Després de tres dècades des del seu    naixement, el grup ciutadellenc segueix comptant amb un públic molt nombrós i incondicional. Així es desprèn després d’haver comprovat com la música dels Sis de Ponent aconseguia posar la pell de gallina a més d’un i, fins i tot, feia saltar les llàgrimes entre els assistents, que gaudiren al màxim i s’entregà durant tota la vetllada.

El concert a ponent va durar dues hores, durant les quals sonaren les cançons que configuren el darrer treball discogràfic, començant per la que posa nom al disc, «S’avi cara bruta», amb uns ritmes tombals cubans inèdits per al grup; o temes ben sentits, com «Enric», dedicat a Enric Taltavull, o «Escolta es    vent», en una versió renovada i molt personal. No faltaren títols clàssics del cançoner menorquí i emblemàtics del grup, com «Ciutat de Parella», «Sa balada d’en Lucas», «A la Vall», «Plora guitarra» o «Vell mariner». Després de «Sant Joan», els Sis de Ponent van tancar la nit repetint «Escolta es vent» i tocant «Bolets».