Comas explica els detalls a Pons i Juanola | Ajuntament de Maó

TW
3

L’òpera surt de nou al carrer a Maó. Una pantalla de quasi 17 metres quadrats (5,3 x 3,2 metres) i 442 seients (13 cadires per cada una de les 34 fileres) col·locats al carrer de ses Moreres, a Maó, permetrà seguir en directe «Il trovatore», de Giuseppe Verdi, que es representarà en la seva primera sessió el pròxim 27 de maig, a les 21 hores al Teatre Principal de Maó.

L’esdeveniment tindrà lloc en el marc de l’inici de la temporada d’òpera organitzada per Amics de s’Òpera de Maó, amb la participació d’un elenc artístic encapçalat per Arturo Chacón Ruiz, en el paper de Manrico, i per Roberta Mantegna, com a Leonora, amb la direcció musical de Giuseppe Finzi.

La presentació d’aquesta iniciativa, que es va iniciar el 2014 amb la representació de «La traviata» i que no s’ha fet durant els dos darrers anys a causa de la pandèmia de la covid-19, va tenir lloc aquest dimecres amb la participació del batle de Maó Hèctor Pons, la primera tinent d’Alcaldia Conxa Juanola i el president d’Amics de s’Òpera de Maó Joaquín Comas.

Maó + Flors

Héctor Pons va destacar que «Òpera al carrer» coincidirà amb el cap de setmana de «Maó+Flors», dues iniciatives pensades -va assegurar- per aconseguir que Maó sigui una ciutat viva i atractiva tot l’any.

Conxa Juanola va posar èmfasi en l’oportunitat que suposa que més gent pugui optar a gaudir de l’òpera, amb una gran pantalla, com si l’estigués vivint en directe.

Joaquín Comas va explicar que la gran novetat estarà en la posada en escena de la representació operística, amb una pantalla led de 9 per 6 metres, en el fons del teatre, a la qual es projectaran totes les imatges durant la funció.