Suso González Trio

TW
0

El 24è Menorca Jazz Festival continua amb la seva programació de concerts, aquesta vegada amb les actuacions aquest divendres, a les 20.30 hores, de Suso González Trio, acompanyat de la cantant Ruth Florit, a Sant Lluís, i el dissabte a les 20 hores el combo de jazz de l’Escola de Música de Ciutadella i l’actuació de Bartomeu Mora Quintet as Mercadal.

El concert a la Sala Albert Camus de Suso González Trio, que a més del pianista menorquí d’Ourense està format per Pablo Millas (contrabaix) i Fran Gazol (bateria), constituirà la presentació de les noves composicions amb un repertori que està format per les cançons «A minor K», «Susamba», «Maruxa», «Mayor mente» i «Lluvia fina», entre altres. Suso González assenyala que «serà un concert original, amb peces originals i amb un llenguatge propi» que reflecteixen les seves influències musicals i personals. Hi col·labora la cantant Ruth Florit «la veritat és que em fa molta il·lusió, per jo és com una celebració de tots aquests anys en què hem fet música junts, darrerament Fran Gazol va participar en l’enregistrament del meu primer disc ‘Bàrbara nit’».

Per altra banda, la Sala Multifuncional des Mercadal acull l’actuació dels joves músics de l’Escola de Música de Ciutadella que presentaran arranjaments del jazz clàssic, el blues i la bossanova, mentre que Bartomeu Mora Quintet interpretaran diversos estils de diverses èpoques en una interessant proposta musical.