Conxa Juanola, Josep Sampol, Josep Maria Fita i Verónica Mullor, aquest dimecres durant la presentació del programa cultural | Gemma Andreu

TW
1

La 14a temporada des Claustre, a Maó, comptarà amb una vuitantena de propostes musicals en un estiu en què hi haurà una activitat diària ininterrompuda de juny a setembre, amb el reforç dels cicles setmanals i les col·laboracions amb altres entitats. La novetat d’enguany són els ‘dimecres escènics’ i l’ampliació dels cicles de jazz i cinema.

A la programació musical pròpia des Claustre destaquen sobretot les actuacions de músics de l’escena nacional i internacional com Depedro (divendres 5 d’agost), León Benavente (divendres 19 d’agost), Ladilla Rusa (dissabte 9 juliol), Rufus T.- Firefly (divendres 1 de juliol), Rupatrupa (dijous 15 de setembre), Mr. Kilombo (divendres 12 d’agost) o Marwan (divendres 29 de juliol). Es completa amb propostes musicals de proximitat com Verlaat o Miquel Serra, amb altres de l’escena catalana com Roger Mas, Ginestà o Suu.

Cinema

El dilluns, de juliol a agost, és el dia de «Mirades», el cicle de cinema intercultural en català a cura de Memòries de Menorca, amb la implicació del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i la Casa Àsia, que pretén reivindicar la diversitat cultural i promoure les relacions interculturals. Es podran veure fins a vuit títols, entre altres «Milicianes» (25 de juliol) i « A thousand girls like me» (dia 8 d’agost).

El dimarts és el torn de la música als carrers de Maó amb artistes locals com Figues d’un Altre Paner, Aikau o Roigé.

El dimecres es reserva a les arts escèniques, amb predomini dels monòlegs, amb El Soterrani, Marc Serrats, Leo Bassi o JJ Vaquero.

La música serà la protagonista de dijous a dissabte, amb les propostes més atrevides als divendres, mentre que el cicle de jazz Esclaustre23 enlluernarà els diumenges amb una vintena de concerts i més de 70 músics. La novetat del jazz és que s’amplia de juny a setembre.

Algunes propostes

Dia 2 de juny

Primera actuació del programa d’estiu amb Anna Andreu

Dia 1 de juliol

Concert a càrrec de Rufus T. Firefly.

Dia 13 de juliol

Actuació del grup El Soterrani.

Dia 19 de juliol

Concert de Figues d’un altre paner.

Dia 25 de juliol

Projecció de Milicianes.

Dia 8 d’agost

Concert de Suu.

Dia 5 d’agost

Concert de Depedro.

Dia 6 d’agost

Concert a càrrec de Wayne Escoffery.

Dia 8 d’agost

Projecció d’«A thousand girls like me».

Dia 10 d’agost

Monòleg de Leo Bassi.

Dia 19 de setembre

Concert de León Benavente.

Dia 22 a 24 d’octubre

Cranc Festival amb personalitats com Holly Miranda, Temples i Kevin Kaarl

Dia 1 d’octubre

Concert Locomotora amb Muchachito, Joan Garriga, Madjid Fahem i Willy Fuego.