Imágenes de la representación de 'Il trovatore' en el Principal | David Arquimbau

TW
3

El Teatre Principal de Maó va acollir ahir l’estrena de l’obra «Il Trovatore», del compositor Giuseppe Verdi, en el marc de la 51a temporada d’òpera, organitzada per l’Associació d’Amics de s’Òpera de Maó i la Fundació Menorquina de l’Òpera, amb la participació del Cor Amics de s’Òpera i de l’Orquestra Simfònica Illes Balears.

La posada en escena d’«Il Trovatore» va comptar amb un elenc artístic format pel tenor italià Stefano la Colla, en el paper de Manrico, i la soprano alemanya d’origen bolivià Carolina López Moreno, en el de Leonora, que es van incorporar a darrera hora en substitució dels cantants titulars a causa de la malaltia d’ambdós; acompanyats d’Ernesto Petti (Il Conde Di Luna), Silvia Beltrami (Azucena), Manuel Fuentes (Ferrando) i Maria Camps (Inés).

Noticias relacionadas

La direcció musical i escènica van anar a càrrec de Giuseppe Finzi i Massimo Gasparon, respectivament, i la participació de Cristina Álvarez en la direcció del cor.

Per altra banda, la sessió d’Òpera al Carrer va tenir lloc al pavelló Pare Petrus del CDAlcázar, després que l’Ajuntament de Maó i el Teatre Principal varen decidir canviar d’ubicació a causa del mal temps i del fort vent.

A propera edició es publicarà una ressenya completa de la funció operística.