El batle, Héctor Pons, i la regidora de Cultura, Conxa Juanola, amb l’obra ‘Orígens’, de Marga de la Llana, Premi Ciutat de Maó 2020.

TW
3

L’Ajuntament de Maó acaba d’obrir la convocatòria per al Premi Ciutat de Maó 2022, en la modalitat d’escultura. Un certamen, el guanyador del qual optarà a un premi de 3.500 euros i a la possibilitat de fer una exposició en solitari en una de les sales de gestió municipal.

Les bases del concurs permeten també fer una menció per a artistes menors de 35 anys, que també tindran la possibilitat de realitzar una exposició individual, en el termini d’un any.

Pel que fa als requisits de les obres presentades, han de tenir unes dimensions màximes de 150    x 150 x 100 centímetres, o el volum equivalent. La temàtica és lliure.

Els artistes podran presentar les seves creacions entre el dilluns, 11 de juliol, i el divendres, 22 de juliol, en horari de 10 a 14 hores, i els dimecres 13 i 20 de juliol, també ho podran fer el capvespre, de 17 a 20 hores.

La convocatòria admet qualsevol artista o col·lectiu, açò sí, només podran presentar una obra cada un.

Jurat qualificat

Quant al jurat, estarà format per entre cinc i onze persones de la màxima capacitat i reconeixement en el camp de l’escultura i les arts plàstiques i visuals, en general. La composició del jurat es farà pública oportunament.

Les obres seleccionades pel jurat formaran part de l’exposició que s’inaugurarà al Claustre del Carme, a partir de la segona quinzena d’agost, moment en el qual s’anunciarà la persona guanyadora. L’obra mereixedora del premi passarà a formar part del patrimoni artístic de l’Ajuntament de Maó.