Eva Pons Trío | Gemma Andreu

TW
0

L’Ajuntament d’Alaior ha anunciat que el claustre del convent de Sant Diego, el Pati de sa Lluna, serà l’escenari d’un ampli programa d’activitats artístiques aquest estiu. Música, teatre i dansa tindran el seu espai a la segona edició del cicle municipal «Sa Lluna Actua». L’objectiu de l’ajuntament del centre insular és poder apropar un espai emblemàtic tant als artistes com als usuaris en un programa d’alt nivell cultural.

La programació d’enguany està conformada per sis actuacions els diumenges de juliol i agost a les 21.30h. Eva Pons Trío serà l’encarregada d’obrir el cicle aquest mateix cap de setmana. Més endavant, Laia Costa i Joan Torres Duo oferiran una presentació de flamenc i dansa el 17 de juliol. Dia 24 serà el torn per a la intervenció musical de Queralt Albinyana Blues Trio i dia 31 Desencaixades estrenarà el teatre.

Al mes d’agost, Ten String Trio presentarà la darrera actuació musical dia 21 i els Glosadors de Menorca tancaran el programa dia 28.

Totes aquelles persones interessades en assistir-hi ja poden comprar la seva entrada per un preu de cinc euros a la pàgina web giglon.com.