El concurs «Carta en terra...» començarà a la biblioteca des Migjorn el 23 de setembre

TW
2

La Xarxa de Biblioteques de Menorca i el Servei de Política Lingüística del Consell organitzen el concurs «Carta en terra...» per commemorar el 60è aniversari de la publicació del darrer tom del Diccionari català-valencià-balear, obra del filòleg mallorquí Antoni Maria Alcover i del filòleg ciutadellenc Francesc de Borja Moll.

Es tracta d’un concurs adreçat a adults, que competiran per demostrar els seus coneixements sobre les paraules del Diccionari Alcover-Moll, especialment les referides a Menorca. Els participants hauran de competir en diverses proves lingüístiques en què hauran de relacionar d’alguna manera les paraules amb el significat.

El concurs «Carta en terra...» es desenvoluparà a les biblioteques de Menorca entre el 23 de setembre i el primer d’octubre i els millors de cada centre es trobaran a la gran final, que tindrà lloc el 14 d’octubre en el marc d’una nova edició de la Fira del Llibre en Català, que enguany se celebra a Maó.

Per participar-hi, els interessats es poden inscriure a qualsevol centre de la Xarxa de Biblioteques de Menorca fins al pròxim 20 de setembre.