El pianista menorquí Marco Mezquida

TW
0

El pianista menorquí Marco Mezquida actuarà a la major fira mundial de músiques d'arrel, la Womex, de Lisboa aquest dijous 20 d'octubre. Al capdavant del trio que encapçala amb el violoncel·lista Martín Meléndez i el percussionista Aleix Tobias, presentarà el seu darrer disc, 'Letter to Milos'.

L'actuació, que és possible gràcies a la participació de l'Institut d'Estudis Baleàrics, és una continuació del concert d'obertura que el menorquí va oferí a la Fira B! a l'edició d'enguany entre públic i programadors estatals i internacionales.

La Conselleria de Cultura assegura que l’actuació del pianista menorquí «representa una fita» perquè és la primera en aquest certamen d’un artista de Balears. L'IEB disposarà en la fira d’un estand on promocionarà als músics de l’Arxipèlag dedicats a les músiques de raiz i el jazz, a més de promoure la Fira B!. Worldwide Music Expo és la trobada musical més internacional i culturalment diversa del món i el congrés més gran de l’escena musical mundial, que inclou una fira comercial, xerrades, pel·lícules i exposicions.