El saxofonista hongarès Tony Lakatos. | CLARIANA/EVENTSON

TW
0

L’associació Clariana i l’empresa Eventson organitzen una nova edició de «Jazz a la tardor a Menorca», amb quatre actuacions a càrrec de Tony Lakatos Quartet i Manuel Álvarez Trio entre el 12 de novembre i el 3 de desembre a Ciutadella, Maó i Ferreries.

El pròxim dissabte, a les 21 hores, tindrà lloc la primera actuació a càrrec de Tony Lakatos Quartet al Casino 17 de Gener, de Ciutadella. Ensoldemà, a les 20 hores, la mateixa formació musical actuarà a l’Orfeó Maonès.

La següent cita serà el dia 2 de desembre, a les 21 hores, en què Manuel Álvarez Trio actuarà a l’Ateneu de Maó i el dia següent, a les 20.30 hores, repetirà l’actuació a l’Auditori de Ferreries.

Membres

Tony Lakatos Quartet està format per Tony Lakatos (saxo tenor i soprano), Fabio Miano (piano) Manuel Álvarez (contrabaix) i Esteve Pi (bateria). Per la seva part, els components de Manuel Álvarez Trio són Manuel Álvarez (contrabaix), Gerard Nieto (piano) i Jean Pierre Derouard (bateria). «Jazz a la tardor a Menorca» va néixer el març de 2021 amb l’actuació d’Ignasi Terraza Trio, Susana Sheiman quintet i Randy Greer.