Guiem Llorens Prats, Rudymentari | G.LL.P.

TW
4

El pròxim dijous dia 24 de novembre, el cantant menorquí Rudymentari presentarà el nou avançament «Fora de control», una cançó que ve acompanyada d’un videoclip gravat a l'Illa, i produït per Arnau Capellades.

Rudymentari sempre ha entès la música com una eina de transformació social i és per açò que a les seves lletres es troba una forta càrrega política que segueix la defensa de valors reivindicatius i anticapitalistes. En    aquest    cas, acompanya    aquesta    cançó    un    potent    missatge    antifeixista    de    ràbia    i resistència pel dolor causat durant la guerra civil espanyola, un mal que encara perdura fins    al dia d’avui.

Rudymentari entén    la    cançó    com un    exercici    de    memòria    històrica    i resistència, que intenta ser un clam per a la reparació i justícia per aconseguir una societat més lliure. «Fora de control» és una cançó on hi ha treballat el productor Siva, també Otger Ibars qui s’ha encarregat de    la    mescla i Xavier Lekal a la    masterització.