La sala és un espai diàfan, que disposa de 140 metres quadrats.

TW
0

«Son Art», la venda solidària de quadres a benefici de la Creu Roja ha arribat aquest cap de setmana as Castell. Divendres va tenir lloc la inauguració de la mostra, que es podrà veure fins avui diumenge en horari de matí i capvespre, i que també ha servit per estrenar la nova Sala Polivalent des Soleiet, situada a la plaça de s’Esplanada des Castell.

Aquesta nova sala permetrà complementar i ampliar les actuals prestacions de l’espai que acull les escoles municipals de música i pintura del poble, i servirà per a la realització de classes, tallers i exposicions. A més, podrà acollir activitats obertes a tota la ciutadania.

Es tracta d’un espai diàfan, que disposa de 140 metres quadrats. Interiorment, la sala es podrà emprar com un únic espai i també es podrà subdividir, creant fins a quatre espais diferenciats mitjançant tancaments lleugers en acordió.

La sala també compta amb un cinquè espai destinat a magatzem i cuina. D’aquesta manera, el nou equipament ofereix una gran versatilitat i podrà acollir una àmplia varietat d’activitats, segons informen des de l’Ajuntament des Castell.