Una de les obres que formen part de l’exposició col·lectiva. | A.A.M.

TW
0

Els Amics de l’Art des Migjorn Gran inaugura aquest dimarts, una exposició col·lectiva de Nadal amb obres de set artistes a la galeria d’art ubicada al carrer Major núm. 66, que es podrà visitar fins al pròxim dia 6 de gener de 2023.

L’exposició col·lectiva de Nadal està formada per diferents obres de set artistes des Migjorn Gran i establerts al poble, amb la particularitat que algunes obres estaran a la venda perquè la gent interessada també pugui regalar art durant aquestes festes.

La llista d’artistes de diferents disciplines que mostren la seva obra a l’exposició col·lectiva està formada per Miquel Carretón, que presenta els seus treballs a partir del dibuix digital; Conso Triay exposa fotografies; Raphael Zelfa és l’autor de pintures amb oli sobre tela; Carlos Urbina aporta les seves aquarel·les; Anna Vera participa amb obres de pintura; Paola Marcorini treballa la instal·lació fiber art; i el fuster artesà Pere Gomila aporta escultures amb llenya de deriva, que treu la mar.

Activitats

L’associació Amics de l’Art des Migjorn Gran va ser constituïda el 2008, amb l’objectiu de donar continuïtat a la Gran Migjornale que s’havia celebrat el 2006. És una associació sense ànim de lucre amb la voluntat de fer participar el poble des Migjorn Gran en activitats artístiques. Amics de l’Art des Migjorn gran es dedica a organitzar i promocionar durant tot l’any exposicions d’artistes principalment locals, però també pretén obrir les portes a altres artistes que es senten seduïts pel poble.