La Banda de Música des Mercadal va interpretar el passat divendres el concert de Nadal.  | David Caules

TW
0

La Banda de Música des Mercadal va oferir el passat divendres el concert de Nadal  amb l’acompanyament dels solistes Carme Riera (saxo), Mariona Taltavull (trompeta) i Bartomeu Mora (trombó).

El concert, anomenat «The ghost ship», del compositor José Albert Pina, es va celebrar a la Sala Multifuncional del poble, amb un públic que omplia l’aforament i que va gaudir amb el repertori musical interpretat per la formació.

La banda de músic que dirigeix Litus Arguimbau està formada per unes seixanta persones, la majoria dels quals són joves des Mercadal i de Fornells, a més de Mariona Taltavull i Bartomeu Mora que estudien al Liceu de Barcelona.

Aquesta obra està inspirada en el naufragi del transatlàntic «SS American Star», que va patir una forta tempesta i quan era remolcat, sense cap motiu, el remolcador va tallar el cable i l’«American Star» va quedar a la deriva. Dies després  va aparèixer a la platja de Garcey, Fuerteventura, on, partit per la meitat, va ser objecte de misteriosos successos.