Joana Gomila i Andreu Cardona van presentar la iniciativa | Josep Bagur Gomila

TW
0

L’Ajuntament de Ciutadella ha organitzat la nova programació de la Setmana del Teatre 2023, conscient que el món del teatre té una gran importància en la vida cultural del municipi i atenent l’èxit de la convocatòria de l’any passat.

L’edició d’enguany, que es celebrarà del 17 al 25 de març, presenta també la voluntat de subratllar la riquesa escènica pròpia de Ciutadella i, a la vegada, crear aliances entre totes les entitats i associacions vinculades al teatre.

Es tracta d’una setmana amb diferents propostes infantils i per a tots els públics, amb una programació diversa i oberta a un ample ventall de gustos, amb la participació de grups locals i d’altres de renom nacional.

L’Ajuntament de Ciutadella destaca que l’interès pel teatre es veu amb les sales plenes d’un públic fidel i agraït, amb l’afició amateur a l’escena i l’existència d’un dels premis de teatre més prestigiosos d’Espanya, com és el Premi Born.

Programa

Divendres 17

A les 20.30 h, al Teatre Casino 17 de Gener, ’Nomeolvides’ d’Àlvar Triay, dirigit per Catalina Inés Florit i interpretat per Àlvar Triay. Un nebot recorda un conco que va morir fa uns anys i l’homenatja amb un viatge per la seva vida.

Dissabte 18

A les 12 h, a la plaça de la Catedral, ‘Full House’ d’Ana Redi-Milatovic,Sergio Estebanell i Alina Franch, dirigit per Ana Redi-Milatovic i interpretat pèr Nicolàs Carbajal, Momo Fabré, Ana Claraonte i David Franch. Una faula sobre la convivència entre cultures.

A les 19 h, al Teatre de Ciutadella, ’Dies de nocilla i màgia’ dirigit i interpretat pel seu autor Nacho Diago. És un espectacle de teatre, records, riures, pors, humor, màgia i sandvitxos de Nocilla, en què un fillet vol ser mag.

Diumenge 19

A les 12 h, a l’Espai Sant Josep de Ciutadella Antiga, ‘13 Missatges-Lab Teatral’ dirigit per Joana C. Moncada amb la companyia Beta Teatre. Un laboratori és un espai físic disposat a efectuar investigacions sobre moltes coses.

Divendres 24

A les 18.30 h - 19 h - 19.30 h- 20 h - 20.30 h - 21 h, a l’Espai Cultural Can Saura, ‘L’habitació dels objectes perduts’ amb la creació, direcció i interpretació de Neus Soler. Contes cantats o cançons narrades. On va tot allò que perdem?

Dissabte 25

A les 12 h, a l’Espai Cultural Can Saura, ‘Tri-circ’ creat i produït per Cirquet Confetti, dirigit per Miner Montell i interpretat per Anna Confetti. Escriure una novel·la mai no és fàcil, sobretot quan t’has d’encarar a les exigències d’una protagonista.

A les 20 h, al Teatre des Born, ’Suspensión’ una creacació de Circ Nueveuno, direcció i idea original de Jorge Silvestre Creació, interpretat per Carlos Marcos, Fernando Santa-Olalla, Jorge Silvestre, Josu Monton i Miguel Frutos.