El Centre d’Art Ca n’Oliver, Col·lecció Hdez. Sanz-Hdez Mora, a Maó, reconegut per les seves col·leccions municipals

TW
0

El Centre d’Art Ca n’Oliver, Col·lecció Hdez. Sanz-Hdez Mora, a Maó, reconegut per les seves col·leccions municipals d’un important valor patrimonial i per la seva activitat expositiva a les sales temporals, amb produccions pròpies i alienes, afegeix ara la convocatòria del Premi Lab.

Són dos en aquesta primera edició, dotats amb 1.250 euros cada un d’ells, i estan destinats a artistes i artesans, que després plasmaran aquí els projectes en una exposició de petit format, a la seva sala 3. L’objectiu al qual van destinats és explorar les relacions entre la creació contemporània i les col·leccions que allotja el centre. Les pintures, gravats, mapes cartogràfics, objectes de plata, vidre o ceràmica, el mobiliari o les àmfores romanes poden ser, d’aquesta manera, revisitades i reinterpretades amb ulls actuals, expliquen des de l’entitat cultural. I afegeixen que, tal vegada, fins i tot, podran esdevenir font d’inspiració per a la posterior producció d’objectes o reflexions de caràcter artístic.

Aquests dos premis d’enguany tindran aquestes dues dates d’exposicions: del 6 d’octubre al 19 de novembre, i del 24 de novembre al 7 de gener de 2024, respectivament. Un jurat format per artistes, personal docent i persones expertes en gestió cultural fallarà els premis, una vegada tancat el període de presentació de projectes. El termini de presentació dels treballs finalitza el dia 19 d’abril a les 23.59 hores. Les persones interessades poden consultar i accedir a les bases al lloc web municipal, al tauler d’edictes o al lloc web de Ca n’Oliver.