Josep Gornés pinta les carotes

El pintor de Ciutadella ja té quasi enllestides les obres d’art de Sant Joan i assegura que seran molt coloristes

|

Valorar:
preload

Sis són pels Jocs des Pla i dues seran indultades. La resta, per col·lecció particular.

30-04-2014Josep Bagur Gomila

Josep Gornés Mercadal (Ciutadella, 1948) ha estat l'escollit per pintar les carotes de les festes de Sant Joan d'enguany. Mestre d'escola de formació i jubilat com a delegat d'Endesa a Menorca, està casat amb Margarita Hernández, té un fill i una filla i tres néts. Als seus 66 anys li arriba una de les màximes il·lusions per molts pintors: pintar les sis carotes que acabaran fetes bocins als Jocs des Pla, més les dues indultades pel caixer senyor. Un encàrrec que «me fa una il·lusió loca», diu el pintor. Les carotes ja les té pràcticament enllestides, tot i que mantindrà el secret fins que el caixer senyor no les exposi al públic, el dissabte des Be, a la planta baixa de Cas Baró.

«Només les han vistes la meva dona i el caixer senyor, que em visità el dia de Pasqua». Va ser el 10 de juliol de l'any passat quan va rebre l'encàrrec del caixer senyor, Borja Morgades, a través del seu conco, José María de Olivar Ordis, baró de Lluriach i gran amic. «Em va deixar sense paraula. Li vaig dir que sí tot d'una, però amb embuts», diu fent una gran rialla.

Lllegeixi el reportatge sencer a l'edició impresa

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

rosa
Hace más de 6 año

toni, jo tambè estic contenta que hagin elegit a nen Bep per fer ses carotes d'enguany, però segur que molta gent es va alegrar l'any passat amb en Pepe i ses seues perquè, ja ho diuen, "para gustos..colores" així que tampoc fa falta faltar a nigú. molta sort Bep

Valoración:4menosmas

CARETO
Hace más de 6 año

Bon criteri! Renovar pintors! Esperarem fins el dissabte des Be per veure ses carotes d'en Gornés.

Valoración:3menosmas

Miquel
Hace más de 6 año

¿Por qué no nos dejan a los parados, que pronto tendremos la mayoría absoluta en este país, que pintemos nosotros la "carotas"...?. ¡¡Ya verían que a la hora de romperlas no quedaría ni una astilla entera¡¡.

Valoración:-14menosmas

Quel
Hace más de 6 año

M'encanten els seus quadres! De ben segur que ens sorprendrà a tots amb ses seues Carotes. Esper que me'n toqui un tros! Molt bé Bep!

Valoración:13menosmas

quelet
Hace más de 6 año

enhorabona bep.com diuen es joves... est un krac

Valoración:12menosmas

Toni
Hace más de 6 año

Veig que enguany es Caixer Senyor ha tingut seny..........ja era hora..............vam si n´aprenen es de l´any passat............

Valoración:22menosmas

Guida
Hace más de 6 año

Pintor? A on ha exposat?

Valoración:-26menosmas

Quim
Hace más de 6 año

Éxit garantit. Enhorabona....

Valoración:10menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1