menorca ciutadella cartel ganador festes de sant joan 2014 aina genestar | Josep Bagur Gomila

TW
6

Ciutadella ja té cartell per anunciar les festes de Sant Joan d'enguany. La guanyadora del concurs és Aina Genestar Bosch, ciutadellenca de 26 anys, dissenyadora gràfica i aficionada a la fotografia. És la primera vegada que es presenta al certamen i ho ha fet amb l'obra «Presència», seleccionada entre els 15 originals concursants.

Es tracta d'una fotografia amb tractament digital on el protagonista és l'estel d'un cavall, el cap del qual s'intueix amb dues senzilles línies blanques. El fons negre dota a l'obra d'elegància, i fa destacar el color de l'estel en una composició senzilla i clara.

Unanimitat del jurat

Noticias relacionadas

El jurat es reuní ahir fosquet i va emetre el veredicte per unanimitat, segons informà la responsable de Festes, Esperança Juaneda. La regidora va formar part del jurat integrat pel batle José María de Sintas; la regidora de Cultura, Auxiliadora Pons; el caixer senyor, Borja Morgades de Olivar; el gerent de Cultura, Josep Marquès; el director del Centre d'Art, Josep Mascaró; i els pintors Pacífic Camps i Carles Gomila.

La dotació del premi és de 500 euros i s'entregarà durant l'acte del 9 de Juliol. Esperança Juaneda avançà que en breu s'organitzarà una exposició amb les imatges concursants.

La guanyadora, Aina Genestar, no podia ocultar ahir l'alegria pel veredicte. «No m'ho esperava, ha estat una sorpresa. Estic molt contenta». A la vegada, incidia que l'emoció l'embargarà quan vegi la seva obra escampada arreu de Ciutadella anunciant la festa. L'Ajuntament distribuirà en breu el cartell de franc.