Festes de Sant Joan 2014

Sant Joan ja té el cartell

Aina Genestar Bosch guanya el concurs de la imatge de la festa 2014 amb l’obra «Presència». Es tracta d’una fotografia amb tractament digital on el protagonista és l’estel d’un cavall, el cap del qual s’intueix amb dues senzilles línies blanques.

| Ciutadella |

Valorar:
preload

menorca ciutadella cartel ganador festes de sant joan 2014 aina genestar

Josep Bagur Gomila

Ciutadella ja té cartell per anunciar les festes de Sant Joan d'enguany.  La guanyadora del concurs és Aina Genestar Bosch, ciutadellenca de 26 anys, dissenyadora gràfica i aficionada a la fotografia. És la primera vegada que es presenta al certamen i ho ha fet amb l'obra «Presència», seleccionada entre els 15 originals concursants.

Es tracta d'una fotografia amb tractament digital on el protagonista és l'estel d'un cavall, el cap del qual s'intueix amb dues senzilles línies blanques. El fons negre dota a l'obra d'elegància, i fa destacar el color de l'estel en una composició senzilla i clara.

Unanimitat del jurat

El jurat es reuní ahir fosquet i va emetre el veredicte per unanimitat, segons informà la responsable de Festes, Esperança Juaneda. La regidora va formar part del jurat integrat pel batle José María de Sintas; la regidora de Cultura, Auxiliadora Pons; el caixer senyor, Borja Morgades de Olivar; el gerent de Cultura, Josep Marquès; el director del Centre d'Art, Josep Mascaró; i els pintors Pacífic Camps i Carles Gomila.

La dotació del premi és de 500 euros i s'entregarà durant l'acte del 9 de Juliol. Esperança Juaneda avançà que en breu s'organitzarà una exposició amb les imatges concursants.

La guanyadora, Aina Genestar, no podia ocultar ahir l'alegria pel veredicte. «No m'ho esperava, ha estat una sorpresa. Estic molt contenta». A la vegada, incidia que l'emoció l'embargarà quan vegi la seva obra escampada arreu de Ciutadella anunciant la festa. L'Ajuntament distribuirà en breu el cartell de franc.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

PERE
Hace más de 6 año

Amb ses mils de fotos que segur que es fan per Sant Joan, no entenc com és que s'ha de posar dibuixos i pintures que no saps que representa...

Valoración:-6menosmas

miquel
Hace más de 6 año

Si fessin un festival eròtic a Ciutadella podrien utilitzar el mateix cartell. Semble un entrecuix tapat amb un estel.

Valoración:-12menosmas

Edu
Hace más de 6 año

Enhorabona a sa guanyadora. Seria de dalt de tot, que en pròximes edicions, ses votacions fossin populars, fent un concurs per internet i que tothom tingués opcions de votar. Així crec que seria més representatiu de quin cartell volen ses ciutadellenques i ciutadellencs de sa festa.

Valoración:9menosmas

KIKE
Hace más de 6 año

s'han de veure les altres obres presentades a concurs per poder contrastar/comparar

Valoración:10menosmas

cartelon
Hace más de 6 año

que cartel tan feo; que pena que tengamos que tragarnos esto los que amamos la fiesta

Valoración:-18menosmas

jack bauer
Hace más de 6 año

un des pocs actes democratics democratis de sa festa . molt be aina

Valoración:13menosmas

nispru
Hace más de 6 año

K flak

Valoración:-15menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1