Festes de Sant Joan 2014

El disc ‘Viu Sant Joan’ obre les ganes de festa

‘Es Diari’ presentà ahir a Ciutadella el compacte de les festes, amb una actuació en directe de Bep Marquès, amb Joana Pons i Juana Melià, i de Joss, en una animada trobada entre amics

|

Valorar:

El disc ‘Viu Sant Joan’ obre les ganes de festa

Josep Bagur Gomila

«Es Diari» ha encetat les ganes de festa amb el disc «Viu Sant Joan». El treball discogràfic santjoaner es presentà el dimecres fosquet al Pati de Sant Pau del Seminari, en una animada trobada entre amics. L'acte començà amb unes paraules de Bep Marquès, l'ànima del disc «Viu Sant Joan», que ha aconseguit reunir un variat repertori de cançons fresques i festives de la mà de diversos cantants i grups musicals. El cantant va introduir l'acte i agraí la col·laboració dels músics que han fet possible el disc. A continuació, l'editor d'«Es Diari», Josep Pons Fraga, adreçà unes paraules als presents sobre aquesta nova producció musical de compromís del rotatiu amb les festes de Ciutadella. De fet, en només 3 setmanes de ser al carrer, el disc ha venut ja 500 còpies i encara es pot adquirir a les oficines de Maó i Ciutadella d'«Es Diari».

Actuacions en directe
Bep Marquès bromejà sobre el repte d'actuar davant el baríton Joan Pons, convidat a l'acte, un comentari que despertà les rialles dels presents. El cantant agafà el 'micro' i interpretà «Ciutat de Parella», una de les cançons del disc. Improvisant i amb el micròfon a la mà, convidà a Joana Pons a sumar-se amb ell en la interpretació de la peça. Va ser un duet emotiu. L'actuació de Bep Marquès continuà amb «A romadre», en la qual s'acompanyà de la veu de Juana Melià, jove promesa en el món de la música menorquina. Entre els aplaudiments, Joss va cloure l'acte amb una emotiva interpretació de la cançó «Ciutadella ho viu així», on expressa la vivència de la festa, en un mig temps que agradà molt al públic present.

Entre els assistents destacà la presència de músics que han participat en el disc, com Joana Pons, Juana Melià, Joss i Coloma Marquès (del Grup Folklòric Arrels de Sant Joan), entre d'altres. Així mateix, el batle José María de Sintas no es va voler perdre el tast del disc «Viu Sant Joan» i acudí acompanyat de diversos regidors de l'equip de govern, com Auxiliadora Pons, Esperança Juaneda o Pedro Gener, entre d'altres. També assistiren la regidora Maria Cabrisas i Joana Barceló, així com a patrocinadors del disc. Destacaren el baríton Joan Pons i la seva esposa Niní Moll, el rector del Seminari i capellana, Bosco Faner, i membres de la Junta de Caixers. El caixer senyor, Borja Morgades de Olivar, no assistí per trobar-se a Barcelona i el representà el seu conco, José María de Olivar Ordis, baró de Lluriach.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Miquel Mariano
Hace más de 6 año

Molt bona, Joss. Bona feina, Bep! Joana, ets immillorable.

Valoración:0menosmas

Manuel
Hace más de 6 año

SUENA BIEN!

Valoración:-2menosmas

Cati
Hace más de 6 año

Enhorabona Bep Marqués i companyia per aquest treball, avui matí l'he escoltat i m'agrada, m'agrada molt. Les cançons que més estic escoltant, Baladas den Lucas, sa capadeta i es porxo.

Valoración:-3menosmas

Bep Vidal
Hace más de 6 año

Un disc molt bo.

Valoración:-2menosmas

oeoeoeo
Hace más de 6 año

En la mateixa línia que la representació de "Notes de Menorca"; cançons, básicament, frívoles o per anar torrat; masclistes totes elles

Aqui sembla que a Ciutadella tot es festa; tot es rialle, felicitat, chou, i el demés, que importa?

Valoración:-7menosmas

CIUTADELA IS THE BEST
Hace más de 6 año

Enhorabuena

Valoración:3menosmas

Juana Mercadal Martí
Hace más de 6 año

Yo ví este dueto justo llegué, realmente precioso. Hoy compraré el disco, cosa que hace años que no hago. Felicidades por com lo hicisteis.

Valoración:3menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1