Festes de Sant Joan 2014

Esclat festiu amb ‘Es Diari’

El ‘Menorca’ presentà el divendres a Ciutadella la Revista de Sant Joan 2014 que avui surt al carrer amb atractius continguts

| Ciutadella |

Valorar:
preload
El primer acte públic que reuneix a la Junta de Caixers

El primer acte públic que reuneix a la Junta de Caixers

Josep Bagur Gomila

La Revista de les Fetes de Sant Joan 2014 ja és al carrer per encetar les ganes de festa. El MENORCA l «Es Diari» presentà el divendres l'edició en el decurs d'un concorregut acte que es celebrà a La Margarete i en un animat ambient festiu. Entre els convidats destacà la presència dels membres de la Junta de Caixers, encapçalats pel caixer senyor, Borja Morgades de Olivar, així com s'Homo des Be i el descarregador i les respectives famílies.  

La revista, acabada de sortir d'impremta, despertà l'interès del públic per fullejar-la i descobrir les novetats que presenta. Es tracta d'una edició monogràfica sobre les festes de Sant Joan, amb entrevistes a la Junta de Caixers que s'estrena, reportatges d'actualitat sobre la massificació del primer toc, i d'altres continguts com poesia santjoanera, novetats editorials relacionades amb la festa, a més de reportatges gràfics del grup de Facebook Fotos Antiguas de Menorca i actuals del Fotoclub Cerce Artístic. A la vegada, la revista inclou l'humor gràfic de Zaca i Peremés i les col·laboracions de Pau Faner, Joan Pons Alzina, Sergi Cleofé, Carlos Torrent, Francesc Carreras o Gabriel Julià, entre d'altres, amb interessants aportacions per enriquir el coneixement i estima de la festa en un total de 76 pàgines a color.

Josep Pons Fraga, editor del MENORCA l «Es Diari», fou l'encarregat d'obrir l'acte, manifestant el compromís amb la festa de Ciutadella. Destacà el gran nombre de col·laboradors i els aspectes inèdits que desvetlla la publicació sobre Sant Joan, així agraí el suport de les empreses anunciants per fer possible la revista. Josep Pons Fraga valorà l'impacte visual i el valor artístic de la portada, obra de Carlos Mascaró, que simbolitza la nova etapa de «Es Diari» .

Així matreix, el director del rotatiu, Josep Bagur Torres, agraí la presència de tots i la col·laboració de tots els que enguany han fet possible la revista. A continuació, la coordinadora de la revista Laura Bañón Mercadal explicà els continguts i es va convidar al pintor Carlos Mascaró a explicar l'obra que il·lustra la portada.

Com a cloenda, el caixer senyor, Borja Morgades de Olivar, va adreçar unes paraules als presents i desitjà a tots unes bones festes de Sant Joan. Els assistents van ser convidats a un gin amb llimonada en un animat ambient santjoaner, en el que no faltaren el bisbe Salvador Giménez, representants de l'Ajuntament, José M. de Olivar Ordis i la seva germana María Teresa, així com l'autor de les carotes, Josep Gornés, i cares conegudes de la societat de Ciutadella que compartiren una animada vetlada com a preludi de les festes. Durant l'acte es sentí la música del disc «Viu Sant Joan», editat pel «Es Diari».

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Joana
Hace más de 6 año

M'ha encantat es contingut de sa revista. I sa meva enhorabona a n'aquest pintor menorquí per aquest quadre que fa lluí sa portada, que com ha dit en joan "un 10"

Valoración:5menosmas

josep
Hace más de 6 año

María: jo i era al presentació de la revista i et puc assegurar que el quadre, vist en directe es moltíssim millor que com surt reproduit a la revista. Es una passada!!

Valoración:3menosmas

maria sintes
Hace más de 6 año

I avont es pot veure el quadre original de la portada? Sembla molt chulo.

Valoración:2menosmas

Joan (DeCiutadella)
Hace más de 6 año

Demà aniré a comprar-la. Sembla mentida que per anys que passin, sempre hi ha coses per publicar... Referent al CD es diu que es pot comprar a les oficines des diari a Maó i Ciutadella, però hi ha (al manco que jo sapi) una botiga que els té també a la venda. Si es volen donar a conèixer, s'haurien d'haver distribuit igual que la revista. Salutacions.

Valoración:5menosmas

joan
Hace más de 6 año

Tinc la revista.Efectivament, la portada un 10.

Valoración:6menosmas

Juanita Pons
Hace más de 6 año

Interesante revista y espectacular portada.

Valoración:6menosmas

Eduardo
Hace más de 6 año

Bones festes! el disco on se compra?

Valoración:1menosmas

Francesc Pons
Hace más de 6 año

Arrel de la publicació, de fotografies i comentaris a les pàgines centrals de la revista Sant Joant 2014, amb el títol de "La petjada de la memòria", publicats anteriorment als Grups de "Fotografies antigues de Ciutadella" i "Fotos antiguas de Menorca", voldria manifestar lo següent: Trob patètic i irresponsable aquesta publicació sense haver-ho sol.licitat i consultat abans, arribant al punt de copiar literalment (copiar y pegar) alguns comentaris, omitint algunes vegades el nom del fotògraf, el qui les va publicar, o el qui va fer els corresponents comentaris (com és el meu cas). Esper que açò no tornir passar i que també, que no sigui censurada la meva queixa. Moltes gràcies.

Valoración:16menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1