Festes de Sant Joan 2014

Un desplegament policial de set dies

El nombre d'agents de policia durant les festes de Sant Joan serà el mateix que l'any passat, uns 240, encara que estaran més temps

|

Valorar:
preload

La junta de seguretat de San t Joan s'ha reunit aquest divendres.

La Junta de Seguretat de les festes Sant Joan de Ciutadella reunida aquest divendres ha acordat augmentar el reforç policial per aquestes festes, degut a que aquest any els dies festius es concentren tots junts.

El nombre d'agents de la Policia Nacional serà el mateix que el de l'any passat, encara que estaran presents fins a set dies seguits, desde el 19 al 25 de juny, segons ha avançat la delegada del Govern central, Teresa Palmer. COncretament hi haurà un centenar de policies nacionals de Menorca, més altres 22 que vindran de Mallorca. A ells, hi ha que afegir els 60 agents de la policia local de Ciutadella i altres 20 agents d'altres pobles de l'illa. També hi haurà uns 40 guàrdies civils.

A la reunió d'aquest divendres, en la que han assistit a més de Palmer, el batle de Ciutadella, José Maria de Sintas i representants de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil de Menorca, s'ha establert un dispositiu especial per evitar conflictes durant les avellanes, alhora que s'ha preparat un actuació preventiva contra el robatoris de bicicletes i es farà un control policial exhaustiu a l'arribada de les diferents embarcacions.

Els representants dels cossos de seguretat de l'Estat recorden que Guàrdia Civil, Policia Nacional i Local es coordinaran per garantir la seguretat d'unes festes amb l'objectiu d'obtenir "els bons resultats anteriors" ha destacat Palmer.

Per la seva banda, l'Ajuntament de Ciutadella ha difós a través de la seva web un campanya informativa sobre les festes amb la finalitat de transmetre el vertader esperit i essència de les festes, així com per evitar problemes de seguretat i possibles conflictes.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

diego
Hace más de 6 año

me parece muy bien,, que no haya ningun efectivo que libre estos dias ,, y algunos vayan de incognito ,,debido a cincogema,,,pues x esta regla de tres,, cuando empezara la temporada turistica los numeros de i nspectores de trabajo tendrias que aumentar y tambien ir de incognito ,,,nadie quiere que lo pisen,,,, igual que la policia no quiere que haya accidentes

Valoración:5menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1