El fotògraf seduït pel penó. Bella estampa de la bandera captada per Josep Bagur Gomila al carrer de Sant Climent, suvora el Picadero de Cas Baró, en el Caragol de Santa Clara del matí de 2008 | Josep Bagur Gomila

TW
2

Josep Bagur Gomila és l'autor de la fotografia que il·lustra el pòster de les festes de Sant Joan del MENORCA l «Es Diari».

Es tracta d'una imatge plena de significat festiu, que el fotògraf va captar en un moment del Caragol de Santa Clara del dia 24 matí de l'any 2008, el primer any del bienni presidit pel caixer senyor, José María de Sintas.

«No anava de feina i duia la càmera, va ser un moment que em vaig deixar endur per la creativitat», explica l'autor, fotògraf d'«Es Diari» i professor de Fotografia al Centre Municipal d'Art.

Noticias relacionadas

El pòster es repartirà aquest divendres de forma gratuïta amb el MENORCA l «Es Diari». El cartell compta amb el patrocini d'Endesa.

El símbol i el moment

És una imatge potent, en la qual la bandera és la protagonista de la composició. La fotografia va ser captada baix la volta del carrer Sant Climent, un escenari festiu poc fotografiat i enguany amb més significat que altres anys, degut a que dóna accés al Picadero de Cas Baró, casat d'on surt aquest bienni el caixer senyor, Borja de Morgades de Olivar.