Festes de Sant Joan 2014

22 anys de la cançó més estimada

Sis de Ponent actuen aquest dijous i dissabte per presentar el seu nou disc ‘Inde6’

|

Valorar:
preload

Els integrants de Sis de Ponent, ahir, amb mocador santjoaner, abans de l’assaig general per preparar el concert d’aquesta nit.

11-06-2014Josep Bagur Gomila

«Es dia ja és aquí/ el dia ja s'atraca/ es 23 de juny/ es dissabte des 24...» és l'inici de la cançó més popular i estimada dedicada a les festes de Sant Joan. Enguany es compleixen 22 anys de la seva edició, dins el primer disc de Sis de Ponent (1992). Han passat uns quants santjoans i la cançó estrella de Sis de Ponent segueix sonant amb la mateixa força del primer dia. Es titula «Sant Joan» i la lletra va ser composada per Paco Goñalons, membre del grup. La inspiració sorgí d'una Cincogema del grup d'amics a Son Saura, a finals dels anys 80. Paco Goñalons va escriure la lletra i el grup la musicà fent una versió de «The gambler» de Kenny Rogers. «Fa 22 anys que sona i el més polit és que els fillets l'aprenen», explica l'autor. Tanmateix, als membres de Sis de Ponent el que més els emociona no és sentir-la arreu abans i durant les festes, sinó escoltar-la interpretar per la Banda de Música després que s'hagi endevinat una ensortilla als Jocs des Pla. Possiblement, aquesta cançó tornarà a sonar en directe avui, al concert de retrobament de Sis de Ponent, on presentaran el seu nou disc «Inde6». L'actuació tindrà lloc aquest dijous i dissabte, a les 21 hores, a l'auditori de l'IES Josep Maria Quadrado.

Trobada abans de festes
Durant l'actuació no només interpretaran els tres temes nous de versions i les 5 noves cançons pròpies, amb música de Pere Arguimbau, sinó que també evocaran les cançons més conegudes de la primera època.
Les entrades es poden aconseguir per 10 euros de forma anticipada a Viatges Magon i a 12 euros a taquilla. El

concert es convertirà en un primer tast musical per preparar les festes i retrobar en viu al grup d'amics Sis de Ponent.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

dulsete maunese
Hace más de 5 año

a mi me gusta mucho. lo que no me gusta nada es la pijada de es mahon

Valoración:3menosmas

discolo
Hace más de 5 año

pues menuda canción; una vulgar canción de juerga;

a mi estos no me han gustado nunca; y eso que soy de Ciutadella ¿pasa algo?

Valoración:-6menosmas

lamu de son carbunaret
Hace más de 5 año

A todos nos gustan las fiestas de nuestros pueblos pero caer en el fanatismo es hacer el ridiculo

Valoración:-8menosmas

BEP
Hace más de 5 año

AL·LE TITTOS!!

Valoración:-4menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1