Festes de Sant Joan 2014

Assaig general as Pla

Cada fosquet un grup de caixers i de cavallers practiquen a l'escenari on dia 24 es celebraran a Ciutadella els Jocs.

| |

Valorar:

Assaig general a Es Plà

18-06-2014J.J.

Sant Joan s'atraca més i cada dia que passa els preparatius són més intensos. Cada fosquet un grup de caixers i cavallers s'ajunten as Pla per practicar els diferents jocs que es celebraran el proper dia 24 dins el marc de les festes de Ciutadella.

La intenció és que tant els caixers com els cavallers i els cavalls que hi participen coneguin el terreny on es portarà a terme la tradició.

Els entrenaments es fan a una zona on hi ha cotxes, però que quedarà aclarida per les festes.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Joan (DeCiutadella)
Hace más de 5 año

Ara, d'aquí a un parell d'anys, si es segueix fent açò, es dirà que "s'ha fet tota la vida"... Hi ha coses que, pel meu punt de vista, s'han exagerat... Si les proves són el dia 24 a matí, són aquell dia. I referent a les dones si poden o no sortir (que no hi té res a veure amb sa noticia), podem fer sa prova de demanar-ho a qualsevol madona dels llocs de Ciutadella i ja veuriem quantes diuen que sí volen sortir... Bones Festes.

Valoración:menosmas

sholo
Hace más de 5 año

Angela, amb tot el respecte, els comentaris sobre si poden sortir o no les dones és interessant. Però crec que has de coneixer que no només les dones no poden sortir, la MAJORIA dels homes de CIUTADELLA tampoc ho podem fer. I ningú ho veu com a discriminatori ni antidemocratic. I, segurament, aquests i altres elements són el que fan diferents SANT JOAN de les altres festes. I com molt be diu totty72, si no vos agrada sa solució és prou sencilla; no vingueu. Salut i Bon Sant Joan a tothom

Valoración:3menosmas

totty72
Hace más de 5 año

a vam sant joan es per es ciutadellencs i ciutadellenques. Ja esta be que sa gent de fora poble mus foteu en noltros, es a dir, si surten dones o no, a voltrus que mus interesa. Si no mus agrada no vingueu a ciutadella i ja esta.

Valoración:6menosmas

miquel
Hace más de 5 año

angela: si vols cualcar no venguis a ciutadella

Valoración:0menosmas

dulsete maunese
Hace más de 5 año

las autenticas fiestas las de sant joan. lo demas son fiestas de pueblo

Valoración:8menosmas

Jose
Hace más de 5 año

Tot esta permes amb lo relacionat a Sant Joan i els cavalls.

Valoración:-5menosmas

pep
Hace más de 5 año

angela aso sou dones de fore que pensau aso perque se majoria de ciutadallenques no i pensen en cualcar i aso de sensortilla ves a colque conegut que to expliqui perque xerres si no tens idea de san joan i es protocols

Valoración:6menosmas

angela
Hace más de 5 año

Esteis segurs que assajen? O potser son cavallers que no tenen oportunitat de jugar a l'ensortilla perque cada any son més o manco els mateixos caixers els que hi participen. Açò va per famílies o per herència... i només uns privilegiats ho poden fer. Es increible lo que passa a n'aquestes festes de sant Joan i que aixi i tot siguin unes festes tant aclamades! Ah! Perque recordin que encara no deixen sortir a la qualcada a les dones!!

Valoración:-13menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1