Festes de Sant Joan 2014

Carotes amb enginy i color

El caixer senyor obrí ahir l'exposició de les obres de Josep Gornés perquè tota Ciutadella tengui temps per visitar-les

|

Valorar:
preload

La família de Borja Morgades de Olivar, amb Josep Gornés i la seva esposa Margarita Hernández.

20-06-2014 | Josep Bagur Gomila

És habitual que el caixer senyor del bienni obri l'exposició de les carotes la nit de la vetla des Be. Però enguany s'ha avançat un dia amb un motiu de pes. Borja Morgades de Olivar decidí obrir ahir l'entrada de Cas Baró «perquè els ciutadellencs tenguin més temps per visitar les carotes» ja que enguany les festes vénen seguides. Ahir molts aprofitaren per anar-les a veure i tothom que vulgui ho podrà fer avui, de 20 hores a mitjanit; i demà, de 8 a 13 hores i de 18 hores fins l'arribada del caixer senyor al casat, al final del Diumenge des Be.

Les carotes d'enguany són obra de Josep Gornés, amic de la família, i són tradicionals i clàssiques en l'estil, tot i que representen personatges imaginaris actuals. També destaca el colorisme i l'enginy de cada una de les obres.  

L'art efímer santjoaner
El caixer senyor es mostrava ahir encantat amb el resultat artístic de les carotes. N'indultarà dues: una per ell i l'altra per l'Ajuntament. Les altres sis acabaran fetes bocins als Jocs des Pla. L'acte de penjar les carotes comptà ahir amb la presència del baró, José M. De Olivar Ordis; la seva germana María Teresa; l'esposa del caixer senyor, Isabel Parellada; i la germana del caixer, María del Mar; amb Josep Gornés i la seva esposa, Margarita Hernández Gomila.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

aqui no hay quien viva
Hace más de 5 año

Me falta la de Juana Mª Camps, Cosellera de educación .

Valoración:-4menosmas

Joan (DeCiutadella)
Hace más de 5 año

Ja sé que n'hi ha que em poden dir "que no entenc d'art", però el que sí puc dir és quan una cosa m'agrada o no. Enguany pñer jo les carotes estan molt bé. Dibuixos senzills, amb color i ben fetes... i ho repetesc: PEL MEU GUST. Bones Festes.

Valoración:3menosmas

joan
Hace más de 5 año

Menos mal que las van a romper

Valoración:6menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1