Coll acompanyà ahir Reynés, que presentava el seu primer programa de festes des que dirigeix l'àrea. | Gemma Andreu

TW
3

La Junta de Caixers de Sant Lluís ha pres la determinació de mantenir la celebració de les festes menors de Sant Lluïset, tot i coincidir temporalment amb l'inici de les festes de la Mare de Déu de Gràcia de Maó, els dies 6 i 7 de setembre. Així, després de celebrar la festivitat del patró del poble el darrer cap de setmana d'agost, hi haurà les de Sant Lluïset el cap de setmana següent.

Noticias relacionadas

A Sant Lluís, quan les festes patronals cauen el darrer cap de setmana d'agost (com aquest any), és costum no celebrar les festes de Sant Lluïset per no coincidir amb les de Maó. Quan això passava, en el seu lloc es commemorava la festivitat de Santa Tecla, el cap de setmana més proper al 23 de setembre.

El batle i la regidora de Festes de Sant Lluís, Cristóbal Coll i Carmen Reynés, van explicar ahir que la Junta de Caixers ha acordat mantenir enguany Sant Lluïset, encara que coincideixi amb el sus a les festes de Maó amb el pregó. Així, Coll va afegir que la Junta ha considerat que és millor evitar que les festes menors es distanciïn massa temporalment de les majors.