El jaleo s'ha allargat fins més enllà de les tres del capvespre, després d'haver lliurat les canyes | Josep Bagur Gomila

TW
0
Ferreries ha tancat avui capvespre el segon dia de festes, després d'una jornada intensa que ha començat ben dematí amb la sortida de la qualcada, is'ha allargat fins ben entrat el capvespre, amb la missa de caixers i el darrer toc de fabiol.
Després d'una nit intensa, els més matiners sortien al carrer per veure sortir el fabioler, quan encara no eren les 9 hores. Joan Mirha iniciat el replec, i un parell d'hores més tard ja estaven tots preparats per iniciar el jaleo. La Banda de Música de Ferreries ha animat cada bot i cada arronsada, davant la presència de molts ferreriencs i també visitants, encara que menys que la jornada anterior.
Quant a incidències, destacar la caiguda d'un caixer durant la primera volta deljaleo. En caure, el cavall ha quedat descontrolat uns instants, causant certa alerta entre els presents. Finalment tot ha tornat a la normalitat. En total, la Creu Roja ha realitzat avui 16 intervencions, totes lleus.
El jaleo s'ha allargat fins més enllà de les tres del capvespre, després d'haver lliurat les canyes. Després s'han fet les tradicionals voltes pels carrers del centre, i ara, sobre les17.30 es dirigeixen a l'Església de Sant Bartomeu per celebrar la missa de caixers.