Les filletes de l’«Estiu a l’Alcázar», vestides del rigorós vermell dels colors del seu equip, van centrar l’atenció durant el pregó infantil, un acte molt seguit amb centenars de persones a la Plaça Constitució | Gemma Andreu

TW
0

Onze filletes de l'escola d'estiu del Club Esportiu Alcázar van ser les encarregades de fer el pregó infantil d'aquestes festes de la Mare de Déu de Gràcia, en un acte molt seguit pels veïns de Maó, que van acompanyar les joves esportistes en la seva aventura pregonera.

El pregó va començar a l'hora prevista, a les 19.30 hores. Les al·lotes encarregades de fer la lectura, que tenen entre 10 i 11 anys, van sortir a la balconada i, per torns, es van anar posant davant el micròfon.

Les protagonistes van començar fent una mica d'història, recordant que «Maó, una mil·lenària ciutat, per Cartago va ser fundada, ben protegida amurallada, i a dins s'hi viu molta felicitat».

Noticias relacionadas

Durant la seva intervenció, les joves van fer un agraïment a l'Ajuntament pel «recolzament que tots aquests anys ha donat al nostre club», i recordaren el fundador de l'entitat. «Si setanta anys de vida tinguera, ben alt el cap caminaria. Al pare Petrus qui li diguera que tanta història aconseguiria».

Així mateix, van parlar del seu esport, el bàsquet, afirmant que «és molt més que una pilota i un aro», van repassar els valors que transmet, «responsabilitat, compromís i estima», i afegiren que «no serem els més populars, no sortirem en molts titulars, però formem grans pilars, de valors personals i familiars».

El pregó, com no, acabà amb la interpretació de l'himne de Maó.