TW
6

Els bots han tornat envair la plaça de la Constitució de Maó, un cop a partir de les 13,30 hores s'ha fet la volta per saludar per la plaça i ja a les 13,45 ha donat inici el segon Jaleo de les festes de Mare de Deú de Gràcia. El jaleo ha acabat quatre hores després, quan faltaven 15 minuts per arribar a les sis del capvespre.

El jaleo ha començat un cop acabada la Missa de Caixers i que la colcada hagi acompanyat el trasllat de la imatge de la Mare de Déu al pont de San Roc. Sobre les 12,45 hores han sortit de l'església de Santa Maria, i quan ha passat per la plaça la Banda de Música des Migjorn Gran ha fet sonar el 'Es Mahón'.

Noticias relacionadas

Després de dues voltes de Jaleo, poc abans de les quatre del capvespre el caixer fadrí, Daniel Florit ha tornat agafar la bandera, i ha començat el repartiment de les canyes verdes i les culleretes de plata als participants de la qualcada.

Un cop ha acabat el jaleo, la fabiolera Laura Guàrdia ha fet un toc de fabiol i tot seguit els caixers han passat per davant de l'Ajunmtament, per saludar a la caixera batlessa, Águeda Reynés i al caixer capellà, Jose Manguán.