Els membres de la qualcada, que aquest any estarà integrada per 189 genets, es van reunir ahir a Cas Baró per conversar amb el caixer senyor, Borja Morgades.

TW
2

A una setmana per a la celebració del Dia des Be, i com marca el protocol de les festes de Sant Joan, aquest diumenge el caixer senyor d'aquest bienni, Borja Morgades d'Olivar, va reunir a la casa noble de Cas Baró els 189 genets que aquest any formaran part de la qualcada.

La trobada va servir sobretot per recordar el principal canvi: els genets que aconsegueixin agafar la ensortilla no podran desprendre's d'ella fins que finalitzin la cursa des Pla.

Noticias relacionadas

En un altre aspecte, les recomanacions de Morgades als assistents a la reunió van estar en gran part també relacionades amb la necessitat d'agilitzar el desenvolupament de la qualcada.


D'altra banda, el caixer senyor va informar que la recollida de sa capellana el dia 23 i el darrer toc es continuaran realitzant a la parròquia de Sant Esteve, però durant la resta de les festes la sortida es realitzarà des del Seminari com una altra mesura més per guanyar agilitat en el desenvolupament de l'itinerari festiu.rincipal canvi: els genets que aconsegueixin agafar la ensortilla no podran desprendre's d'ella fins que finalitzin la cursa des Pla.

Finalment, en el que es refereix a la celebració del Dia des Be diumenge que ve, el fabioler, Sebastià Salord, va informar que excepte canvis d'última hora durant la jornada es realitzaran 111 visites, tres d'elles de dol.