És la tercera edició d’un concurs que pretén fomentar la interpretació de la sonada santjoanera del fabiol i que cada any convoca a nombrosos participants de totes les edats, especialment fillets i joves. | Josep Bagur Gomila

TW
0

Tóbal Salord i Francina Bosch són els guanyadors, primer i segona, del Concurs de Sons de Fabiol, organitzat pel bar Es Fabiol de Ciutadella, mentre que Toni Mingorance, de 8 anys, va ser el premiat en la categoria infantil.

La prova es celebrà el dijous entre gran expectació de públic a la plaça des Pins. Actuaren com a jurat el locutor Miquel Àngel Pons, el cantant Bep Marquès, Silve Pons i el regidor Josep Juaneda, mentre que Toni Fuster va presentar l'acte.

Noticias relacionadas

És la tercera edició d'un concurs que pretén fomentar la interpretació de la sonada santjoanera del fabiol i que cada any convoca a nombrosos participants de totes les edats, especialment fillets i joves. El públic escoltà les diferents actuacions dels participants en silenci, tot i que els aplaudiments esclataren després de cada sonada.

Els premis consistiren en diferents lots de regals, amb empreses patrocinadores com El Paladar, Gessamí, Multiópticas, Vinum i Family.