Sant Joan 2015

Un poble en vetlla

Milers de persones visiten la posada del caixer pagès per veure es Be

|

Valorar:
La vetlla des Be és una festa tranquil·la, idònia perquè els petits la puguin gaudir. L’anyell sempre els crida l’atenció, com un animal simpàti

La vetlla des Be és una festa tranquil·la, idònia perquè els petits la puguin gaudir. L’anyell sempre els crida l’atenció, com un animal simpàti

Josep Bagur Gomila

Va ser el blanc de tots les mirades i el centre d'atenció de milers de persones que durant la nit el visitaren. Es Be de Sant Joan lluia aquest dissabte net, immaculat i polit, protagonista de la primera nit, la que encetà quatre dies seguits de festa que faran bullir Ciutadella.

L'anyell va ser veciat i serà passejat avui com l'orgull del caixer pagès de Tramuntana, Carlos Taltavull, i la seva família, el fruit de tot un any de feina per compartir amb el poble el símbol que representa l'arribada de Sant Joan.

A partir del fosquet la posada de l'amo de Ses Arenetes va ser l'epicentre on confluia la riuada de gent. La cotxeria es convertí en un mostrador amb l'anyell com a protagonista, sempre vigilat i atès, mentre que a l'interior el caixer pagès i la seva família rebien les visites de familiars, amics i persones properes convertint la posada en un anar i venir de gent.

La visita més esperada va ser la de la Junta de Caixers, encapçalada pel caixer senyor, Borja Morgades de Olivar. Els caixers arribaren acompanyats de les seves famílies per compartir amb Carlos Taltavull i la seva esposa Marga Cursach el sentiment de posar es Be enguany.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Joan (DeCiutadella)
Hace más de 5 año

"Pobre animal" ¿perquè? "...lo pongan siempre en las afueras..." ¿sempre? Pel que jo sé, es be es posa a sa posada des caixer pagès ¿no és així? Com més va, manco entenc res...

Valoración:3menosmas


Hace más de 5 año

"Bonu", pues esto me recuerda a un diálogo de la película "The groundhog day" o "Atrapado en el tiempo", protagonizada por el gran Bill Murray:

"¿Y si no hay mañana? Hoy no lo ha habido."

¡Salud y buenas fiestas!

Valoración:1menosmas

A Juan Bagur
Hace más de 5 año

Si hombre !. Sobre todo una "alluda" para los "comersios". Preparate bien (y aprende a escribir) antes de atreverte a decir chorradas aqui. Como si la fiesta de San Juan fuese para resolver la crisis...Vamos hombre !!. Los comercios - al igual que los demas - que aprendan y espabilen. O no ?

Valoración:2menosmas

Juan Bagur
Hace más de 5 año

Es una pena que esbé lo pongan siempre en las afueras i no en el centro donde esta la gente i los comersios, si lo pusieran al centro la gente consumiria mas en los bares i seria una alluda para salir de la crisi

Valoración:-19menosmas

espantados
Hace más de 5 año

pobre animal !!

Valoración:-12menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1