Aquest és el mapa dels punts de festa d'aquesta nit de dilluns 22

TW
0

Després del Diumenge des Be, la festa continuarà aquest dilluns al vespre amb l'espurna festiva que encendrà la crema dels festers. La jornada d'avui serà un dia de preparatius a moltes cases de Ciutadella: arreuar el menjar i la beguda, preparar la casa i enllestir els últims detalls perquè tot estigui preparat per als dies gtans. Però a Ciutadella l'espera una nit de molta bulla, el vespre de la festa popular i de carrer, amb el protagonisme de l'encesa d'11 festers arreu del nucli urbà i la celebració de sis festes de carrer.

Noticias relacionadas

Aquest dilluns és la nit de gaudir de la fresca i de passejar de fester en fester cercant l'ambient festiu. Serà el vespre del bull de gent a les terrasses, de treure les taules i cadires i de compartir menjar i beure. S'espera l'arribada de tots els visitants que no han pogut desplaçar-se durant el cap de setmana, com també la visita de molts menorquins que cada cop més es sumen a la celebració popular de la nit dels festers.

La gresca es perllongarà fins la matinada, tot i que molts preferiran reservar-se per aixecar-se demà de bon matí i reunir-se amb els amics per anar a veure ballar es sol a Ses Palmeres i celebrar els tradicionals berenars entre els grups i ranxos. Demà matí, al Casino 17 de Gener esperarà al públic la sorpresa de reprendre la bulla del julivert, amb el llançament des de la balconada dels brots verds que sumaran en la festa popular.